mee naar huis neemt.
Cake van Biscuit - Is een luchtige cake zonder boter, in de smaak van naturel of chocolade.
Botercreme - Is een crème uit het grootste gedeelte uit boter en melk en poedersuiker.
Marsepein - Is een mengsel van gemalen amandelen en suiker.
Fondant - Is vooral gemaakt van suiker.
Ganache - Is een mengsel van chocolade en slagroom.
Vulling standaard - Is één laag botercreme en één laag aardbeienjam .
Variaties - Banketbakkersroom / Chocolade mousse / Vers fruit naar keuze / Diverse bavarois
De taart wordt gemaakt van Biscuitdeeg met standaard vulling.
De vulling bestaat uit één laag aardbeien jam.
De buitenzijde van de taart is bekleed met marsepein en/of fondant en versierd naar keuze
SCHEMA :
Ronde taarten
16cm 7.5cm hoog = 8/10 stuks
21cm 7.5cm hoog = 12/15 stuks
26cm 7.5cm hoog = 18 stuks
30 cm 7.5cm hoog = 24 stuks
Vierkant taarten
10 x 10 7.5cm hoog = 4/6 stuks
20 x 20 7.5cm hoog = 13/15 stuks
30 x 30 7.5cm hoog = 30 stuks